Utleie av SelskapslokalerI kjelleren av Singsaker Studenterhjem er bodegaen, et festlokale med plass til 100 personer. Lokalet har bar, musikkanlegg, mange sittegrupper og et eget dansegulv. Bodegaen passer godt til bursdagsselskaper, linjeforeningsfester, reunioner eller andre festligheter. Bartendere og vasking inngår i prisen.

I overetasjen finner du en storslått salong tilgjenelig for leie. Salongen er perfekt til alle mulige festligheter, fra jubileum eller bursdag til større fester. Her får du stor plass med utsikt over Singsaker. Vasking inngår i prisen.

Singsaker studenterhjem har utleie av lokaler i løpet av semesterene med unntak av når det er eksamensperiode for studentene. Bodegaen kan leies i av studenterhjemmet i tidsrommene august-november og januar-april.

Priser

Leie av bodegaen: 5000kr

Leie av salongen: 6000kr

Regler for utleie

Ved leie av bodegaen gjelder følgende regler.

Kontakt

For forespørsel om leie, send epost til kosesjef@singsaker.no.


Utleie av
lokaler for overnattingStudenterhjemmet har to sovesaler med tilknyttet toalett og dusj til utleie. Sovesalene har henholdsvis 10 og 12 sengeplasser. Sengetøy og frokost inngår i prisen.

Singsaker studenterhjem har utleie av lokaler i løpet av semesterene med unntak av når det er eksamensperiode for studentene. Sovesalen kan leies i av studenterhjemmet i tidsrommene august-november og januar-mai.

Priser

Pris per person (innkludert sengetøy og frokost): 300 kr/natten

Regler for utleie

Som overnattingsgjest på sovesalene våre gjelder følgende regler.

Kontakt

For forespørsel om leie, send epost til romsjef@singsaker.no.