Hybler for nye beboereStudenterhjemmet består av 106 hybler. Alle hybler har vask, speil, skap, hyller og internettoppkobling. Det er også muligheter for å låne senger og pulter fra Studenterhjemmet. Nye studenter bor på rom av typen "bøttekott" som er på rundt 10 m^2. Større rom fordeles etter ansiennitet. Studenterhjemmet har også fire parhybler. Parhybler har eget bad.

Studenterhjemmet tilbyr full kost. Hyggelig kjøkkenpersonell serverer frokost, middag og kvelds hver dag. Fellesområder som bad, korridorer og oppholdsrom blir vasket hver dag av husets vaskepersonell.

Priser

Pris for standard rom (10m2) kr 6275,-/mnd

Pris for Storhybler (fra 15m2) kr 6500,-/mnd

Pris/pers for parhybler (fra 18m2) med eget bad; fra kr 5700,-/mnd

Alle priser innkluderer kost og losji.

Ønsker du å bli ny beboer? Søk nå!

Sjekk ut Instagrammen vår for flere bilder


Singsaker Studenterhjem Trondheims beste bofellesskap?

Du har trolig hørt om UKA i Trondheim, men har du hørt om HELGA på Singsaker Studenterhjem? HELGA er en festival som beboerne arrangerer for seg selv og sine venner. Skihopp, gallamiddager, konsert, temafest, revy og mye mer i fire dager på vårsemesteret er en uforglemmelig begivenhet arrangert på studenterhjemmet siden 1979. I tillegg til HELGA arrangeres det skidag, 17.mai-feiring, juleball, fotballturnering, bordtennisturnering, bodegaåpninger og temafester hvert semester og mye MYE mer sosialt i løpet av året.

Også til hverdags er det mye å finne på på studenterhjemmet. Vi har carambolebord (en type biljard), bordtennisbord, piano, hobbyrom, sykkelverksted, et kjøkken kun for studentene, brettspill, tv-spill, tv-stue, vinkjeller, grill, badstu, badestamp, salong med prosjektor for å se film eller sport, treningsrom med vekter og kondisjonsapparat og mulighet for å låne gymsal av nabobarneskolen. I tillegg får vi daglig avisene VG, Dagbladet, Adressa og Dagens Næringsliv levert på døren og vi har abonnement på Donald Duck og Pondus for de som liker det.

Søndager på Singsaker er ekstra spesielle. Hver søndag serveres det en supergod søndagskake i salongen etterfulgt av film for å lade opp til en ny uke på skolen.

Studenterhjemmet tilbyr gratis parkeringsplass til studenter med bil. Vi tilbyr også gratis bruk av vaskemaskiner og tørketromler. Hvert semester må hver beboer arbeide rundt 48 timer i dugnadstimer. Disse timene er viktig for vedlikehold av huset og å holde bokostnadene nede.

Hver sommer gjøres studenterhjemmet om til sommerhotell. Da flytter studentene ut av rommene sine og lagrer eiendelene sine på lager over sommeren. Beboere betaler ikke husleie om sommeren.

Studenter som ønsker å ta permisjon i sammenheng med utveksling eller lignende, får tildelt lagerplass for eiendelene sine, og er sikret en plass på studenterhjemmet når permisjonsperioden utløper.

Miljøet på studenterhjemmet er unikt. Alle kjenner alle, og terskelen for å bli med på et brettspill i resepsjonen eller en sen kveld i vinkjelleren er lav.

Høres det ut som noe for deg? Send inn en søknad i dag!