Hybler for nye beboereStudenterhjemmet består av 106 hybler. Alle hybler har vask, speil, skap, hyller og internettoppkobling. Det er også muligheter for å låne senger og pulter fra Studenterhjemmet. Nye studenter bor på rom av typen "bøttekott" som er på rundt 10 m^2. Større rom fordeles etter ansiennitet. Studenterhjemmet har også fire parhybler. Parhybler har eget bad.

Studenterhjemmet tilbyr full kost. Hyggelig kjøkkenpersonell serverer frokost, middag og kvelds hver dag. Fellesområder som bad, korridorer og oppholdsrom blir vasket hver dag av husets vaskepersonell.

Priser

Romtype Størrelse +/- Eget bad Kost Losj Total
Standard (Bøttekott/Korrhybel) 10m2 Nei 4 423 kr 3 790 kr 8 213 kr
Storhybel 15m2 Nei 4 423 kr 4 061 kr 8 484 kr
Liten parhybel (1 per) 18m2 Ja 4 423 kr 4 840 kr 9 263 kr
Liten parhybel (2 per) 18m2 Ja 4 423 kr 3 241 kr 7 664 kr
Stor parhybel (2 per) 24m2 Ja 4 423 kr 3 631 kr 8 054 kr

Alle priser innkluderer kost, og er pris per person. Som illustrert i tabellen over er prisen for kost den samme uansett romtype. Grunnen til at "Liten parhybel (2 per)" koster mindre enn "(1 per)" er at romprisen blir delt på to. Priser kan justeres etter hver 1. august.

Ønsker du å bli ny beboer? Søk nå!

Sjekk ut Instagrammen vår for flere bilder


Singsaker Studenterhjem Trondheims beste bofellesskap?

Du har trolig hørt om UKA i Trondheim, men har du hørt om HELGA på Singsaker Studenterhjem? HELGA er en festival som beboerne arrangerer for seg selv og sine venner. Skihopp, gallamiddager, konsert, temafest, revy og mye mer i fire dager på vårsemesteret er en uforglemmelig begivenhet arrangert på studenterhjemmet siden 1979. I tillegg til HELGA arrangeres det skidag, 17.mai-feiring, juleball, fotballturnering, bordtennisturnering, bodegaåpninger og temafester hvert semester og mye MYE mer sosialt i løpet av året.

Også til hverdags er det mye å finne på på studenterhjemmet. Vi har carambolebord (en type biljard), bordtennisbord, piano, hobbyrom, sykkelverksted, et kjøkken kun for studentene, brettspill, tv-spill, tv-stue, vinkjeller, grill, badstu, badestamp, salong med prosjektor for å se film eller sport, treningsrom med vekter og kondisjonsapparat og mulighet for å låne gymsal av nabobarneskolen. I tillegg får vi daglig avisene Adressa og Dagens Næringsliv levert på døren.

Søndager på Singsaker er ekstra spesielle. Hver søndag serveres det en supergod søndagskake i salongen etterfulgt av film for å lade opp til en ny uke på skolen.

Studenterhjemmet tilbyr gratis parkeringsplass til studenter med bil. Vi tilbyr også gratis bruk av vaskemaskiner og tørketromler. Hvert semester må hver beboer arbeide rundt 48 timer i dugnadstimer. Disse timene er viktig for vedlikehold av huset og å holde bokostnadene nede.

Miljøet på studenterhjemmet er unikt. Alle kjenner alle, og terskelen for å bli med på et brettspill i resepsjonen eller en sen kveld i vinkjelleren er lav.

Høres det ut som noe for deg? Send inn en søknad i dag!